Kaatsen.nl

Spanning stijgt ten top bij de 55-plussers
Door admin - datum: 2016-12-06 23:34:37

Op deze een na laatste kaatstdag van 2016 was de spanning af te lezen van een aantal van de 108 kaatsers die weer in de Trije waren.

De winnaars vlnr: Roel Sijbesma, Albert Dijkstra en Bart Limburg

Op deze een na laatste kaatstdag van 2016 was de spanning af te lezen van een aantal van de 108 kaatsers die weer in de Trije aanwezig waren.

Johan van der Veen duikelde met 3 verloren partijen van de eerste plaats die wordt overgenomen door Tjeerd de Jong die wel zijn partijen wist te winnen. Ook Eeltje Wiersma kon de favorietenrol niet waar maken met slechts 1 partij winst. Piet Bosgraaf en Johan Sikkema deden wel goede zaken en zitten Tjeerd de Jong nog op de hielen. Op de laatste dag is nog van alles mogelijk waarbij nog circa 10 kaatsers zicht op de eindoverwinning hebben.

De laatste partij was net voor half vijf afgelopen. De tijd werd volledig gebruikt met een eindstand van 5-5 en 6-6.

Er waren deze keer 17 prijzenuit te reiken aan onderstaande personen:

A-klasse
1. Roel Sijbesma (Easterein), 2. Oeds Broersma (Witmarsum), 3. Anne Kramer (Sneek), 4. Jan Veenstra (Apeldoorn).

B-klasse
1. Bart Limburg (Wolvega), 2. Lieuwe Bosch (Tzum), 3. Evert Heeg (Easterlittens), 4. Sjirk Overal (Oldenbroek),
5. Johan Sikkema (Emmeloord), 6. Gerrit Bijdeweg (Harlingen).

C-klasse
1. Albert Dijkstra (Harlingen), 2. Catharinus Helfrich (Grou), 3. Durk Kamstra (Franeker), 4. Rein Seerden (Sneek), 5. Koop Scholten (De Wylgen), 6. Henk de Vries (IJlst), 7. Tjeerd de Jong (Witmarsum).

De laatste wedstrijddag van dit jaar is de Kerstpartij op 21 december 2016. U kunt zich nog opgeven om mee te kaatsen, na afloop mee te eten en uw eventuele partner kan een kerststuk maken en uiteraard ook mee eten. De avond wordt muzikaal omlijst door de Friese Shadows, allen wel bekend. (Bron: Peter Siemensma).Dit nieuws werd verzorgd door Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach
http://www.kaatsen.nl

De URL voor dit artikel is:
http://www.kaatsen.nl/article.php?sid=13012