Kaatsen.nl

Partuur Remmelt Bouma wint in Bitgum
Door admin - datum: 2017-08-11 02:02:06De 25e Anton de Haanpartij is gewonnen door het partuur van Remmelt Bouma (Weidum), Fabian Noordhuis (Bolsward) en Jan Schurer (Easterein).

In een onderhoudende finale wisten ze met 5-3 en 6-4 te winnen van Corné Tuinenga (Berltsum), Bauke Dijkstra (Easterein) en Klaas Pier Folkertsma (Wons). De derde prijs was voor Jorrit van Smeden (Peins), Tsjerk Elsinga (Wijnaldum) en Jolt Vollema (Peins).

Jan Schurer lootte bij voor Aloys Freitag bij nummer 2. Omdat er op nummer 10 slechts één speler stond die zich ook afmeldde waren er dus nog maar 9 parturen. Omdat er bij nummer 2 bijgeloot moest worden, duurde het een beetje extra lang voordat 9 en 2 konden kaatsen.

Waarom het hoofdbestuur het door henzelf voorgestelde en gereglementeerde opschuiven bij dergelijke wedstrijden weer heeft ingetrokken blijft een raadsel. Dat scheelt minstens een uur en de bond wil toch naar kortere wedstrijden?Dit nieuws werd verzorgd door Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach
http://www.kaatsen.nl

De URL voor dit artikel is:
http://www.kaatsen.nl/article.php?sid=13416