Kaatsen.nl

Ilse Tuinenga maakt grote sprong in klassement aller tijden
Door admin - datum: 2017-09-20 00:54:46





Ilse Tuinenga de succesvolle opslager uit Berltsum staat aan het eind van weer een geweldig seizoen op de 37ste plaats van het kaatsklassement aller tijden voor de dames hoofdklasse. Zij kwam van de 53 positie en boekte van alle dames de meeste vooruit gang. (Foto: Henk Bootsma).

Ilse Tuinenga: kaatste 63 finales en zegevierde daarvan 54 keer!

Leonie van der Graaf die in 2015 afscheid nam pakte ook dit jaar weer de nodige punten en staat thans op 496 punten wat goed is voor een vierde plaats in het kaatsklassement aller tijden. Zij kwam gelijk in punten met Wiesje van der Berg maar die behaalde meer eerste prijzen.

Imke van der Leest is van de huidige actieve generatie thans de best geplaatste kaatsster. Zij klom enige plaatsen en staat nu op een 13de stek met 329 punten. Manon Scheepstra deed ook weer goede zaken en klom van de 32ste stek naar de 20 ste plaats met nu 283 punten. Voor Manon zit nog veel in het kaatsvat maar om de nummer een van het klassement Afke Hijlkema te achterhalen moet er nog veel gewonnen worden. Afke haar totaal bedraagt 811 punten.

Géjanna Dijkstra staat tweede met 707 punten. Wiesje van der Berg bleef derde met 496 punten.

Eventuele op- of aanmerkingen over de stand kunt u richten aan jbraaksma@planet.nl

Kaatsklassement dames sedert 1957



Dit nieuws werd verzorgd door Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach
http://www.kaatsen.nl

De URL voor dit artikel is:
http://www.kaatsen.nl/article.php?sid=13508