Kaatsen.nl

Marrit Zeinstra wint zilver!
Door admin - datum: 2017-11-23 14:06:29

Marrit Zeinstra stal de harten van veel Colombianen met met haar manier van spelen. Aanvallend met passie om alles te geven. In de finale van het Wallball Single gaf ze alles wat in haar zat. In de eerste set bleef ze sterk bij de ervaren Baskische Patricia Espinar. (Foto: R. Miedema).

In de tweede set kwam Zeinstra met 5-2 voor en later met 10-8 en ze kreeg één kans om de set naar haar toe te trekken. Op de grond liggend sloeg ze net te kort op de muur. Op 10-10 sloeg Marrit Zeinstra nipt over het speelveld. Ondanks het verlies kreeg Zeinstra na afloop een groot verdiend applaus van het aanwezige publiek. Ze kan terug zien op een geslaagde toernooi met een mooie zilveren plek.

Herenteam overklast Ecuador in Chaza
Een betere motivatie kon niet, verlies tegen Ecuador in de poule wedstrijd met maar liefst 5-1. De revanche kon snel gemaakt worden. In de halve finale liet de ploeg van Marten Feenstra zien dat ze tot veel in staat kunnen zijn.

Met Jelte Pieter Dijkstra in supervorm aan de opslag en Hendrik Kootstra in een formidabele vorm in het perk waren de pijlers voor het succes. Op 5-2 en 40-40 sloeg sterspeler Raoul uit Ecuador de bal buiten de lijn en was de finale plaats voor de Friezen een feit. In de finale speelt het team van Marten Feenstra tegen Colombia. (Bron: R. Miedema).Dit nieuws werd verzorgd door Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach
http://www.kaatsen.nl

De URL voor dit artikel is:
http://www.kaatsen.nl/article.php?sid=13532