Welkom op de website van www.kaatsen.nlFrythermoYour DJ
Home  ∑  Nieuwsarchief  

   Menu
Home
Nieuwsarchief
Web Links
Spelregels
Parturen 2019
Gastenboek

   Websponsors
Middelsee schilders
Your-DJ
Laanstra en Roersma
Opel Deinum Franeker
Copy service
Van Smeden IJzerwaren en Gereedschappen
Bouwbedrijf Bruinsma
Nijholt

   Agenda
  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
>       01 02 03 04
> 05 06 07 08 09 10 11
> 12 13 14 15 16 17 18
> 19 20 21 22 23 24 25
> 26 27 28 29 30 31  Agenda deze week:

Geen events deze week


Zoek agenda door op...Agenda van vandaag:

Geen events vandaag

Webalizer web stats

Drie halve finales voor Friese ploeg
Gepost op Woensdag 22 november @ 18:31:14
Afdrukbare Versie 
Algemeen nieuws 2017


De Friese ploeg heeft zich als beste nummer twee geplaatst voor de halve finale in de spelsoort Chaza. (Foto: R. Miedema)


Het Colombiaanse Chaza lijkt heel veel op het onderdeel Llargues. Echter de wedstrijdbal is maar liefst 85 gram waardoor het opslaan zwaar is. De Friese ploeg won in Turqeresse voor 1500 man publiek de twee poule wedstrijden (Mexico en ArgentiniŽ) en verloor van Ecuador. Door de twee winst partijen plaatste het team van Marten Feenstra zich als beste nummer twee voor de halve finale. De Friese ploeg speelt de halve finale opnieuw tegen Ecuador. De tweede halve finale wordt gespeeld tussen de teams van Colombia en BelgiŽ.

Geen halve finale voor Kees en Tjisse
Door een goed resultaat in de poule plaatsten de heren dubbel (Kees van der Schoot en Tjisse Steenstra) zich voor de kwart finale van het Wallball. BelgiŽ was door loting tegenstander. Via 5-2 voorsprong, 9-6 voorsprong ging de eerste set alsnog verloren op 11-10. Kees van der Schoot kon het niveau een dag eerder niet bereiken terwijl Tjisse Steenstra zich goed staande hield. De tweede set was het initiatief duidelijk bij onze zuider- buren. Op 11-8 ging deze set verloren en de uitschakeling was een feit.Drie halve finales
Vrijdag speelt de Friese ploeg drie halve finales t.w: Marrit Zeinstra Wallball dames single, de dames dubbel Wallball en het heren team Chaza. (Bron: R. Miedema).
 

Copyright © Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach 2002-2019
Alle rechten, waaronder het auteursrecht, zijn aan Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach voorbehouden.
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boppeslach of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Het is, behoudens de terzake wettelijk verankerde rechten, niet toegestaan teksten of beeldmateriaal over te nemen
c.q. te publiceren zonder toestemming van Acquisitie- en advertentiebureau Boppeslach.

Nieuwsberichten, vragen en opmerkingen kunt u richten aan jbraaksma@planet.nl of telefoon 0517 - 39 68 20